fbpx
 

Winnen doe je samen!

De Ifective Business
Challenge van NOC*NSF

Een gebruiksvriendelijk subsidieportal

 

NOC*NSF wilde naar een meer gebruiksvriendelijke en efficiënte manier om subsidiegelden te verdelen onder haar leden. Uitgangspunten: “We zijn op zoek naar een online applicatie die altijd en overal te benaderen is en die flexibel en gemakkelijk werkt”, aldus André Bolhuis, voorzitter van NOC*NSF.

 

Stap 1

Business begrijpen

 

In de eerste stap van de Ifective Business Challenge hebben we ons verdiept in de bestaande applicatie die werd gebruikt voor de verdeling van subsidiegelden. Deze was sterk gedateerd en sloot niet meer aan op de nieuwe organisatiestructuur van NOC*NSF. Daarnaast bood de applicatie geen ondersteuning voor de interne communicatie op de subsidie-afdeling.

 

 

 

Stap 2

Business uitdagen

 

Naast een flexibele oplossing voor de subsidieportal wilden we met de nieuwe applicatie ook de interne communicatie op de subsidie-afdeling verbeteren. Medewerkers moeten als team zaken met elkaar kunnen delen en interactief kunnen deelnemen aan de werkprocessen. Daarnaast moet de nieuwe applicatie volledig aansluiten op alle overige gebruikte systemen.

 

 

Stap 3

Business verbeteren

 

De nieuwe subsidieportal van NOC*NSF draait volledig in de Cloud en sluit naadloos aan op alle andere systemen van NOC*NSF. De nieuwe portal is opgebouwd uit Microsoft CRM Online, Windows Azure en Office 365. Deze softwarecombinatie zorgt ervoor dat de portal altijd en overal beschikbaar is en makkelijk gekoppeld kan worden met andere systemen, of in de toekomst functioneel kan worden doorontwikkeld als dat nodig is. De portal is flexibel, onderhoudsvriendelijk en gecreëerd vanuit bewezen bestaande systemen.

 

Functionaliteiten
van de portal

 

  • Communicatieplatform voor zowel sportbonden als NOC*NSF
  • Aanvragen sportgelden door sportbonden
  • Verantwoorden sportgelden door sportbonden
  • Configureren dynamische vraagformulieren in Microsoft Dynamics CRM
  • Inzicht en overzicht aanvragen / verantwoordingen

 

 

Close x

Ik ben geïnteresseerd in de Ifective Business Challenge

  • Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we vertellen je er graag meer over!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.