fbpx
 

Ifective DevOps.

Totale ontzorging van software.
Kwaliteit op basis van 4 pilaren.
Met service voor een glimlach.

 

Ook op lange termijn de beste resultaten voor jouw applicaties.

 

Hebben we met succes de oplossing voor je ontwikkeld? Dan helpt ons DevOps serviceteam je graag verder om efficiënt te blijven werken met jouw software. Juist met oog op de langere termijn.

 

De kracht van ons service team

 

Doorontwikkeling op basis van gebruikerservaringen. Met onze DevOps afdeling blijft Ifective toegevoegde waarde bieden voor jouw applicatie, gebruikers en organisatie. Veranderingen in de markt, of in jouw processen, vertalen we op verzoek door in de applicatie. Tegelijkertijd zorgen we dat gebruikers zo efficiënt mogelijk kunnen blijven werken.

 

Door het monitoren van functionaliteit en efficiency van jouw systemen in het dagelijkse gebruik, kunnen we jou op langere termijn helder advies geven over hoe het goedkoper, sneller en efficiënter kan.

Ontzorgen begint bij een goede applicatie

 

Ontzorgen begint daarmee al in het stadium van uitdenken. Wij vinden het belangrijk altijd aandacht te schenken aan de volgende vier pilaren.

 

Security | Op alle lagen die jij nodig vindt, dús volledig beschermd

Prestaties en schaalbaarheid | Klaar om mee te groeien met jouw organisatie

Beschikbaarheid en herstelbaarheid | Altijd beschikbaar en snel te herstellen bij onvoorziene omstandigheden

Efficiëntie en operatie | Zo efficiënt mogelijk tegen de laagst mogelijke kosten

 

Onze adviseurs denken in de werksessies al met jou na over hoe om te gaan met de deze pilaren. Wij denken met je mee, jij blijft de regisseur.

 

Security

 

Security op elke laag die jij noodzakelijk vindt. Je wilt natuurlijk altijd voorkomen dat er gevoelige informatie (door bijvoorbeeld onzorgvuldig gebruik van wachtwoorden) bij een hack op straat komt te liggen. Of dat werknemers die niet meer in dienst zijn toch nog toegang hebben tot applicaties.

 

Wij realiseren een applicatie die op veiligheidseisen volledig voldoet aan jouw verwachtingen.

 

Performance en schaalbaarheid

 

Natuurlijk wil je een applicatie die doet waarvoor deze gemaakt is. Een applicatie waar je altijd op kan vertrouwen en welke snel genoeg is zodat jij als organisatie goed kan presteren.

 

Een applicatie die met je organisatie kan meegroeien wanneer dat nodig is.

 

Beschikbaarheid en herstel van data

 

Wat als ineens jouw bedrijfskritische applicatie niet meer beschikbaar is voor medewerkers of klanten? Hoe snel moet je dan weer up – and – running zijn? Of wat als ineens al je data verloren is? Zaken waar je liever niet aan denkt maar wel enigszins rekening mee moet houden. Of laten wij het zo zeggen, bewust over nagedacht moet worden.

 

Wij zoeken samen naar de juiste balans tussen risico’s en maatregelen. Wij nemen jou mee in het maken van bewuste keuzes.

 

Efficiëntie en operatie

 

De combinatie tussen efficiëntie en de juiste inzet van systemen, betekent zo laag mogelijke kosten. Blijkt uit monitoring dat het gebruik van de systemen efficiënter kan en resources beter ingezet kunnen worden? Dan kunnen we de applicatie snel optimaliseren om efficiënter om te gaan met de resources.
Natuurlijk gaat alles in overleg met jou.

← Meer over Maatwerk software