fbpx
 

Save the date: 8 september a.s.

Event: Azure Masterclass van Ifective

 

Ben jij nu al een killer developer, en wil je NÓG beter worden? Dan hebben we bij Ifective een masterclass voor je die je niet mag missen!

Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure

Zelf gebruik maken van de oneindige mogelijkheden van het flexibele Microsoft Azure platform? Nóg sneller, efficiënter en flexibeler applicaties bouwen op basis van de tools en open-sourcetechnologie waar je al mee werkt? Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans!


Unlimited possibilities

Microsoft Azure begint een steeds belangrijkere standaard te worden voor het bouwen en implementeren van webapplicaties. Het aantal cloudservices groeit en daarmee ook de mogelijkheden voor developers om te bouwen, implementeren en beheren. Azure is flexibel en ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, databases en apparaten. Met alle vrijheid in een veelzijdig, online environment!

 

Wat ga je leren?

In deze masterclass krijg je op een heel praktijkgerichte en overzichtelijke manier inzicht in het maken van een webapplicatie voor Microsoft Azure. Hoe richt je bijvoorbeeld de optimale ontwikkelstraat in? Je leert werken op basis van technieken zoals VSTS (Visual Studio Team Systems), ASP.NET Core (evt. met Entity Framework Core) en Microsoft Azure WebApps. We laten je zien hoe je Azure toepasbaar maakt voor jouw situatie. En je gaat natuurlijk zélf aan de slag om jouw eigen webapplicatie te ontwikkelen. Met de tools, toepassingen en frameworks die jij kiest. Dus neem je laptop mee!

 

Learn from the best!

Het voordeel van een masterclass? Je leert de fijne kneepjes van het vak van top-developers uit de IT-branche. Herman van Triest en Sander Bakker van Ifective geven jou drie uur lang uitleg en praktische tips. En uiteraard beantwoorden onze experts al je vragen!

Maak kennis met Ifective

De Ifective Azure Masterclass is ook nog eens een unieke gelegenheid om kennis te maken met softwarehuis Ifective, onze specialisten, onze tools en onze Azure ontwikkelmethodiek. Je bent welkom!


Programma 8 september

  • 13.00 Welkom
  • 13.15 Offiële opening
  • 13.30 Masterclass
  • 16.30 Afsluiting (uiteraard met een hapje en een drankje!)

Locatie

Softwarehuise Ifective

Koekoeksweg 3 | ’t Harde

 

Routebeschrijving

Meer informatie

Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze Sales Manager Edwin Venema.

Meld je snel aan

Let op: het aantal plaatsen voor deze masterclass is beperkt. Wil jij jezelf ontwikkelen tot Microsoft Azure Wizzard? Meld je hier dan direct aan.

Lanceer jezelf!

Meer weten over werken bij top-softwaredeveloper Ifective? Check werkenbijifective.nl

 


Meld je snel aan!

 

Let op: Het aantal plaatsen voor deze masterclass is beperkt.

 

Aanmelden

Close x

Yes! Ik wil me graag opgeven

Leuk dat je komt. Geef hieronder je gegevens door en je eventuele voorkeuren. Dan gaan we je reservering in behandeling nemen. Je krijgt binnen een aantal dagen een bevestiging in je e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.