fbpx
 

We’ve got news.

Wij zijn altijd volop
in beweging.

Vakgerelateerd nieuws vind je hier.

 

Er gebeurt in de wereld veel op IT gebied. Ontwikkelingen en innovatieve, nieuwe ideeën volgen elkaar in rap tempo op. We zijn bij Ifective dan ook dagelijks bezig met de laatste ontwikkelingen rondom IT. Vind je het interessant om te volgen? Lees dan op deze pagina onze nieuwsitems
​​​​​​​en wat ons bezig houdt. We’ve got news for you!

 

Benieuwd naar wat ons bezig houdt? →

Nieuws

Avit is uitgeroepen tot ‘Dé overall Cisco partner van het jaar 2020’

 

Tijdens een een virtuele huldigingsceremonie op dinsdag 27 oktober heeft Cisco Nederland deze awards aan ons uitgereikt.

 

Lees meer

Avit Group neemt Ifective over en bundelt de krachten

 

Door de krachten te bundelen versterkt de organisatie haar kennis en expertise, innovatief vermogen en track-record op het gebied van softwareontwikkeling.

 

Lees meer

Groeien door onderscheidend te zijn in B2B

 

Hoe gemakkelijk maak jij het jouw klanten, en de eindklanten van jouw klanten, om digitaal zaken met jou te doen?

 

Lees meer

26 juli (17:30u) in de 'spotlight'

 

Ifective ligt in de uitzending van RTL Z "De Barometer" (die in het teken staat van IT) toe wat haar visie is over software ontwikkeling.

 

Lees meer

Dienstverlening 2.0 met 'Mijn Ifective'

 

'Mijn Ifective' staat LIVE en stelt jou en jouw applicatie nu nog centraler in onze dienstverlening.

 

Lees meer

Groei door IT zonder investering

 

Groei door IT. Vooral Nu. Zonder investering vooraf.

 

Lees meer

Groei door IT in 30 seconden - Aflevering 5

 

Samenwerken op afstand zonder frustratie.

 

Lees meer

Groei door IT in 30 seconden - Aflevering 4

 

Robotisering is een interessante visie om te groeien. Ook al komt die robot er niet in jouw organisatie.

 

Lees meer

Groei door IT in 30 seconden - Aflevering 3

 

Ronald Koeman weet hoe je moet groeien. Door IT.

 

Lees meer

Groei door inzichten | Workshop Power BI

 

Benieuwd waarom Power BI de meest krachtige tool kan zijn voor uw organisatie? Kom dan naar onze eerstvolgende kennissessie en ontdek wat Power BI hierin kan betekenen.

 

Lees meer

Groei door IT in 30 seconden - Aflevering 2

 

De drie redenen die groei in de weg zitten. 1. Marketing 2. Leiderschap 3. Infrastructuur. Laat IT niet de factor zijn die groei van jouw organisatie in de weg zit.

 

Lees meer

Groei door IT in 30 seconden - Aflevering 1

 

Klanten beter bedienen door kosten te besparen

 

Lees meer

Okta: single sign-on voor Microsoft applicaties

 

Onlangs werd bij ASN Autoschade voor de security-schil van haar software niet gekozen voor Microsoft, maar voor het gespecialiseerde Okta. Een opvallende keuze. 

 

Lees meer

Workshop Power BI bij Ifective tijdens Bedrijvenproeverij “De Koekoek” op 22 mei

 

Woensdag 22 mei zetten wij onze deuren open voor de leden van de Business Club tijdens de Bedrijvenproeverij “De Koekoek.” Leden die Ifective bezoeken zullen door ons worden meegenomen in de wereld van softwareontwikkeling.

 

Lees meer

Team Ifective is Certified Scrum Master®!

 

Als top-notch softwareontwikkelaars zíjn wij agile en ademen we scrum. En dat geldt trouwens niet alleen voor onze developers. Ook de rest van ons team adopteert graag deze beproefde werkwijze.

 

Lees meer

Prijswinnend ICT MKB project voor mbo’ers van start

 

Een paar maanden geleden werd het initiatief ICT MKB bekroond als ‘Beste MKB Idee’. Intussen is de daad bij het woord gevoegd. Het project is gestart met een Azure introductietraining voor Azure Cloud op het Deltion College in Zwolle.

 

Lees meer

De mogelijkheden van progressive web app

 

Wat als je core business het ontwikkelen van webapplicaties is en de gebruiker altijd eerst de webbrowser moet opstarten, een url moet intypen en daarna pas de applicatie kan gebruiken? Welke mogelijkheden zijn er dan?

 

Lees meer

Ifective wordt gewaardeerd met beste MKB Idee

 

Wat een eer! Een delegatie van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat kwam op het hoofdkantoor van Ifective met gaaf nieuws: het project ICT MKBO is als prijswinnende ‘beste MKB Idee’ bekroond met een mooie subsidie.

 

Lees meer

Optimaal Identity Access Management: veilig en efficiënt

 

Authenticatie en autorisatie zijn belangrijke onderdelen van moderne applicaties. Gebruikers moeten informatie invoeren om het systeem in te kunnen en hun werk uit te kunnen voeren. Ook lees je steeds vaker over aanvallen waarbij die gebruikersinformatie wordt buitgemaakt.

 

Lees meer

In ontwikkeling bij Ifective

 

Ifective is al meer dan 25 jaar actief in de ICT en is in al die tijd gevestigd geweest in ’t Harde. Een bekende naam in de regio. Gerwin Doornwaard is Operations Manager bij het softwarebedrijf en vanuit die rol aangesloten bij de Business Club N.V. Tijd voor een nadere kennismaking.

 

Lees meer

Softwarehuis Ifective lanceert nieuwe website – én een nieuwe aanpak

 

Elke organisatie die weleens eigen software heeft laten ontwikkelen kent de frustratie: het duurt altijd langer dan gedacht, het wordt altijd duurder dan begroot. Als het aan de softwaremakers van Ifective ligt is dat verleden tijd. ‘Wij maken software zonder vertraging, binnen budget!’ Op de nieuwe website – www.ifective.nl – vertellen we hoe we dat doen.

 

Lees meer

Ifective developers op expeditie naar Techorama

 

Software Development gaat hárd. Net als Ifective. Het team developers van Ifective zit niet bepaald stil. Afgelopen week was het developers team op expeditie naar ‘Deep knowledge IT Conference Techorama’ in Ede; dé vakbeurs voor cutting edge ontwikkelingen in de IT. Daar hebben ze nieuwe inzichten opgedaan. En bevestigd gezien dat de developers van Ifective zélf ook cutting edge zijn.

 

Lees meer

Ifective Serviceportaal

 

Echt wel! Wij willen onze klanten uiteraard zo goed en scherp mogelijk van dienst zijn. Ons nieuwe serviceportaal is een sprekend voorbeeld van onze klantgerichtheid. Klanten kunnen via de portal eenvoudig, snel en doeltreffend communiceren met Ifective!

 

Lees meer

Ifective Product Owners officieel gecertificeerd

 

Als Product Owner voeg je waarde toe voor jouw opdrachtgevers. En daar wordt het product aanzienlijk beter van. Een belangrijke functie, dus! Diegenen die wél over de praktijkervaring beschikken, maar nog niet over het certificaat, zijn deze week op training om ook de officiële certificering binnen te slepen.

 

Lees meer

‘Scrum coach on the bridge’

 

Na de Certified Scrum Master® training door EpicAgility staat ons hele team te trappelen om scrum steeds verder te verbeteren in ons dagelijks werk. Het doel? Efficiënter kunnen werken. Meer transparantie. En de klant beter en overzichtelijker kunnen begeleiden.

 

Lees meer

Ifective op werkbezoek in Bulgarije

 

Ook op internationaal niveau is Ifective de mogelijkheden van samenwerking aan het onderzoeken. Ook buiten onze landsgrenzen kijken we waar de beste kansen liggen. Om nieuwe mogelijkheden te verkennen, internationale contacten te leggen en op mondiaal niveau ideeën uit te wisselen zijn Ifective Business Consultant Stefan IJmker en Developer Sander Bakker in de Toepolev gestapt. Reisdoel: Sofia, Bulgarije.

 

Lees meer

Hele Ifective team Scrum-gecertificeerd!

 

Het complete team van Ifective is officieel Scrum-gecertificeerd. Na een meerdaagse inhouse Certified Scrum Master® training door EpicAgility zijn niet alleen de developers, maar ook de sales- en servicemedewerkers gecertificeerd scrum master. Het hele bedrijf ademt scrum! Met deze - extra- kennis op zak kunnen we onze scrumprocessen verder verbeteren. En onze klanten dus nóg efficiënter van dienst zijn.

 

Lees meer

Ifective developers getraind in Angular 6

 

Als softwarehuis willen we onze klanten uiteraard oplossingen bieden op basis van de nieuwste technologie. Regelmatig bijleren om voorop te blijven lopen dus! Afgelopen week hebben onze developers een training gekregen in de nieuwste versie van programmeertaal Angular; versie 6.

 

Lees meer

Ifective AVG-proof met de expertise van @Meridion

 

Het zal niemand ontgaan zijn: op 25 mei moeten organisaties voldoen aan nieuwe privacywetgeving. Ifective uiteraard ook. Ook wij hebben stappen gezet om de privacy van onze klanten en medewerkers te waarborgen. Met de vakkundige ondersteuning van Meridion zijn wij AVG-proof!

 

Lees meer

Microsoft Azure Masterclass van Ifective groot succes

 

Directeur Michiel Hameete van Ifective is tevreden over de Microsoft Azure Masterclass die het toonaangevende softwarehuis afgelopen vrijdag organiseerde. ‘Als je voorop loopt in innovatieve IT-technologie is het mooi als je je kennis en expertise kunt delen met collega’s. We zijn dan ook blij met de overweldigende opkomst.’

 

Lees meer

Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure

 

Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans en schrijf je snel in!

 

Lees meer

Aan de slag met Microsoft Power BI Embedded

 

Vandaag de dag wordt de vraag naar rapportages in maatwerkapplicaties steeds groter. Applicaties slaan steeds meer informatie op. De opgeslagen informatie willen we inzichtelijk maken met geavanceerde rapportages. Deze rapportages lijken vaak simpel, maar waar nodig dient de complexiteit van data zichtbaar te zijn en er moet eenvoudig 'ingezoomd' kunnen worden op data. Microsoft komt nu met Power BI als onderdeel van de office 365 Suite.

 

Lees meer

Ifective wint eerste ICT CUP en steunt ALS

 

Ifective heeft op vrijdag 16 juni de ICT Cup gewonnen! Voor de eerste keer organiseerde brancheorganisatie ICT Waarborg dit jaarlijkse event. Deze dag stond voor 24 teams in het teken van sportiviteit, competitie, netwerken en geld inzamelen voor de slopende ziekte ALS. Met z’n allen hebben we het mooie bedrag van € 6.380,- opgehaald.

 

Lees meer

Ifective Azure Masterclass

 

Ben jij nu al een killer developer, en wil je NÓG beter worden? Dan hebben we bij Ifective een masterclass voor je die je niet mag missen!

 

Lees meer

Welke voordelen biedt e-commerce in de cloud?

 

Is jouw business gebaat bij het betreden van nieuwe markten, het lanceren van nieuwe producten en het snel inspelen op veranderende klantbehoeften? Lees dan deze blogpost over de voordelen van omnichannel e-commerce in de cloud, zodat jij grip houdt op jouw klanten en jouw business.

 

Lees meer

Quickstart zoeken met Microsoft Azure Search

 

Microsoft Azure Search is een cloud oplossing die het mogelijk maakt om een geavanceerde zoekervaring te bieden binnen applicaties. Hierbij worden out-of-the-box geavanceerde mogelijkheden geboden, zoals onder andere wildcard search, filtering, facetted navigation, highlighting, custom scoring en geografische sortering. In deze quickstart laten we zien hoe er gestart kan worden met het gebruik van Azure Search.

 

Lees meer

Primeur voor Ifective

 

Microsoft heeft in februari van dit jaar de Skype trusted Application API beschikbaar gesteld. Hiermee geeft Microsoft ontwikkelaars de mogelijkheid om Skype rechtstreeks te integreren in applicaties. Ifective heeft deze nieuwe technologie als eerste toegepast in een Proof Of Concept. Deze POC heeft inmiddels geleid tot een opdracht om Skype te integreren in een bestaand business platform.

 

Lees meer

Ifective leidt workshop tijdens Microsoft Global Azure Bootcamp

 

Op zaterdag 22 april organiseert Microsoft wereldwijd de Global Azure Bootcamp. In Nederland wordt dit event op maar liefst 10 locaties georganiseerd waaronder in Zwolle bij Yourhosting.

 

Lees meer

Ifective sluit zich aan bij ICT Waarborg

 

Ifective is al meer dan 25 jaar een toonaangevend softwarehuis dat beproefde software biedt op basis van doordachte oplossingen en innovatieve technologie. “Om ons kwaliteitsniveau ook officieel te laten bevestigen zijn we partner geworden van brancheorganisatie ICT Waarborg”, meldt Ifective-Operationeel Manager Gerwin Doornwaard.

 

Lees meer