fbpx
 

Wij zijn Ifective.

 

 

 

Softwarehuis met ruim 25 jaar ervaring.

 

Ifective Part of Avit Group heeft ruim 150 medewerkers en heeft kantoren in Amersfoort, Emmeloord, Antwerpen en ‘t Harde. Als Microsoft Gold Application Partner zijn wij maker van software waarmee je kennis efficiënter kunt inzetten binnen organisaties. Zodat uiteindelijk iedereen prettiger én effectiever werkt.

 

Avit Group is Cisco Gold partner en is in 2019 uitgeroepen tot Cisco ‘Transformation & Innovation Partner of the Year’ en ‘Collaboration Partner of the Year’. Samen beschikt Ifective Part of Avit Group over een breed scala aan hoog gecertificeerde experts.

 

 

Wij halen de onzekerheid uit software ontwikkeling.

 

Ons team bestaat uit 25 enthousiaste collega’s, we willen allemaal de wereld van software ontwikkeling een beetje beter maken. Wij maken gebruik van wat er al is – en combineren dat met maatwerk. Zo maken we inspirerende oplossingen voor mensen die met plezier willen werken.

 

Maak kennis met ons team  →

 

ICT Waarborg.
Gecertificeerde kwaliteit.

 

Als lid van ICT Waarborg zijn onze voorwaarden gebaseerd op de richtlijnen van ICT Waarborg. Daarmee heb je officieel de optimale garanties voor wat betreft functionaliteit en betrouwbaarheid en weet je zeker dat onze diensten en producten voldoen aan alle eisen in het kader van wet- en regelgeving.

 

Onze algemene voorwaarden lees je hier →

Wat kunnen voor je betekenen?

 

We gaan graag voor je aan de slag.

Laat je gegevens achter en laat je vrijblijvend informeren.

 

Neem contact met me op!