fbpx
 

Groei realiseren door slim datamanagement.

Van data, naar informatie, naar kennis, naar wijsheid

 

Ook groeien door grip op data? Neem dan contact met ons op.

Wat kan data concreet voor jou betekenen?

 

Simpel: Het belangrijkste is dat jij jouw organisatie kan laten groeien door het maken van bewuste keuzes. Je werkt veel efficiënter en haalt meer waarde uit jouw bedrijfssystemen. Je krijgt meer grip op je processen. Beter inzicht in je klanten, je effectiviteit en je resultaten. Inzichten waar je voorheen misschien wel dure adviesbureaus voor nodig had. Dat is vanaf nu niet meer nodig. En je neemt belangrijke beslissingen op basis van feiten die je helder hebt!

Maak van jouw data een waardevolle managementtool.

 

Dagelijks legt jouw organisatie gegevens vast. Dus je hebt intussen een schat aan informatie opgebouwd. Maar ligt die data op de plank, of laat je die liever voor je werken? Je kunt je informatie effectief gebruiken om je processen aan te sturen. En zo maak je van de data die je hebt verzameld een waardevolle managementtool. Kennis is power!

 

Hoe kan dat jou helpen?

 

Wat gaat goed in de organisatie, en wat kan beter? Hoe effectief zijn je (marketing)acties en projecten eigenlijk? Wat doet de markt en wat zijn de trends? Hoe haal je het meeste rendement uit investeringen? Als je de juiste informatie snel op tafel hebt kun je bedrijfsmiddelen veel efficiënter inzetten. Bijvoorbeeld belangrijke issues identificeren voordat ze problemen worden. Zinloze investeringen voorkomen. Gerichter medewerkers opleiden. En je collega’s helpen om sámen prettiger te kunnen werken. En zo komen jouw bedrijfsdoelstellingen opeens véél dichter bij.

 

Hoe ziet dat er voor jou uit?

 

Als software waar iedereen in de organisatie mee uit de voeten kan. Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Een overzichtelijk dashboard waar je in één oogopslag de informatie vindt die voor jou bedoeld is. Altijd actueel en in realtime. Met scherpe analysefuncties om data te beoordelen en met elkaar te vergelijken. Met visuele elementen zoals grafieken, trendlijnen en (geografische) kaarten die je als pdf kunt exporteren. Zo maak je snel presentaties en rapporten. Bovendien sluit het systeem naadloos aan bij Microsoft-producten als office 365. Door verschillende bronnen zoals databases, files, docs en excelsheets te combineren krijg je snel inzicht in relaties. Makkelijk te integreren in jouw bestaande (intranet)systemen. En uiteraard cloud-based, dus op elk moment, met elke browser en vanaf elke werkplek te raadplegen. Zonder dure infrastructuur!

Hoe wij dat voor je aanpakken?

 

We gebruiken Microsoft Power BI als basis en starten klein. Dat betekent voor jou: lage instapkosten. Maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. In nauw overleg komen we tot de oplossing die jij nodig hebt. Door waar nodig maatwerksoftware voor je te ontwikkelen. Door systemen te koppelen en zelfs datawarehousing-oplossingen te realiseren. Kortom: we zetten een eerste stap. En vanaf daar kunnen we sámen alle kanten op.

En waarom kies je voor Ifective?

 

  • Ifective is geen ‘lopende band’-softwarehuis
  • Wij denken in slimme oplossingen
  • Jij krijgt de software die je nodig hebt
  • Op tijd en binnen het budget.
  • Maatwerk zonder ballast

Bovendien hebben we een flinke ervaring in het koppelen van verschillende systemen. En we zijn pas happy als jij het ook bent!

 

Wil jij ook van kennis POWER maken?
Wil je weten hoe we ook van jouw data een waardevolle managementtool kunnen maken? Bel Adriaan de Koning op 06 20742033. Hij vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn!

 

Neem contact met me op!

Close x

Power BI

  • Wil je weten hoe we ook van jouw data een waardevolle managementtool kunnen maken?

    Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we vertellen je er graag meer over!