fbpx
 

Onze aanpak.

Verschillende manieren om
slimme software te maken.

 

Maatwerk Software

 

De oplossing die precies past. Bij jou en al je medewerkers, op elke plek en elk niveau in de organisatie.

 

Bekijken ›

Prefab Building Blocks

 

Software bouwen met een voorsprong. Met behulp van kant-en-klare software modules die we in eigen huis ontwikkeld hebben.

 

Bekijken ›

Software Renovatie

 

Je oude software weer helemaal up-to-date. De efficiënte en betaalbare manier om bestaande software geschikt te maken voor de toekomst.

 

Bekijken ›

 

Maatwerk Software
De oplossing die precies past.

 

De kracht van onze applicaties is dat ze ontdaan zijn van overbodige ballast. Ze laten alleen dié opties en functies zien die nodig zijn om jou en al je medewerkers te voorzien van de juiste informatie, op het juiste moment, op elke plek en op elk niveau in de organisatie. Dat maakt het werk een stuk prettiger – en de organisatie een stuk efficiënter.

 

Lees meer over Maatwerk Software →

 

Prefab Building Blocks

Software bouwen met een voorsprong.

 

Wij zijn gek op bouwblokken. Kant-en-klare software modules die we in eigen huis ontwikkeld hebben en die we als basis gebruiken voor maatwerk in verschillende systemen. Dit bespaart tijd en geld, waardoor we altijd op tijd en binnen budget kunnen leveren.

 

Lees meer over Prefab Building Blocks →

 

Renovatie Software
Je oude software weer helemaal up-to-date.

 

Verouderde software is meestal niet geschikt voor nieuwe servers of de cloud. De oplossingen die wij ontwikkelen zijn dat wel. Software Renovatie van Ifective biedt uitkomst; het is de meest efficiënte – en betaalbare – manier om bestaande software geschikt te maken voor de toekomst.

 

Lees meer over Renovatie Software →