fbpx
 

Maatwerk Software.

De oplossing die precies past.

 

Neem contact met me op!

Alleen laten zien wat nodig is.

 

De kracht van onze applicaties is dat ze ontdaan zijn van overbodige ballast. Ze laten alleen dié opties en functies zien die nodig zijn om jou en al je medewerkers te voorzien van de juiste informatie, op het juiste moment, op elke plek en op elk niveau in de organisatie. Dat maakt het werk een stuk prettiger – en de organisatie een stuk efficiënter.

Intelligente oplossingen die werken.

 

Wij denken graag mee over manieren om slimmer om te gaan met informatie in de organisatie. We inventariseren gebruikerswensen, definiëren de functionele eisen en vertalen die naar praktische oplossingen die de processen in de organisatie beter ondersteunen.

 

Maatwerk op basis van standaard

Als gecertificeerd Microsoft Gold Application Development partner maken wij gebruik van de nieuwste Microsoft technologie voor het bouwen van maatwerkapplicaties, -apps en -websites. Waar mogelijk en wenselijk passen we Prefab Building Blocks toe die we in eigen huis hebben ontwikkeld op basis van Microsoft Services modules. Daarmee ben je te allen tijde verzekerd van een solide en toekomstbestendig fundament onder jouw individuele maatwerk software.

 

Succesvolle voorbeelden uit de praktijk

Veel grote bedrijven en organisaties hebben de voordelen van het werken met Ifective al ontdekt. Zij factureren slimmer, plannen beter, organiseren efficiënter en staan klanten vriendelijker te woord, doordat zij altijd toegang hebben – of kunnen verlenen – tot de juiste informatie, op het juiste moment, op de juiste plaats. In de cases op deze website vind je inspirerende voorbeelden van maatwerkoplossingen voor klantcontact, facturering, talent monitoring, wedstrijdregistratie etcetera.

 

Software as a Service (SaaS)

Wij bieden al onze oplossingen aan als Software as a Service (SaaS). Je hoeft dus niet te investeren in software, maar betaalt alleen voor het gebruik. Wij regelen installatie, onderhoud en beheer. Afspraken over bijvoorbeeld applicatiebeheer, back-ups, onderhoud, updates en beveiliging leggen we vast in een Service Level Agreement. Al onze oplossingen zijn webbased en dus altijd toegankelijk. Op elk gewenst moment, door elke gebruiker en vanaf elke werkplek.

Maatwerk Software van Ifective

 

Maatwerk Software van Ifective heeft een
aantal belangrijke voordelen;

 

  • Maatwerk op basis van standaard
  • Uniformiteit en structuur in informatie
  • Software as a Service oplossing
  • Optimale beveiliging gegevens
  • Webbased, altijd toegankelijk

 

Wil je ook een softwarepakket op maat?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We staan je graag te woord.

 

Neem contact met me op!

Close x

Maatwerk Software

  • Hoe we software maken die precies bij jou en al je collega’s past? Wij maken oplossingen op maat, voor iedereen.

    Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we vertellen je er graag meer over!