fbpx
 

Prefab Building Blocks

Software bouwen met
een voorsprong.

 

Neem contact met me op!

Slim gebruik maken van wat er al is

 

Wij zijn gek op bouwblokken. Kant-en-klare software modules die we in eigen huis ontwikkeld hebben en die we als basis gebruiken voor maatwerk in verschillende systemen. Dit bespaart tijd en geld, waardoor we altijd op tijd en binnen budget kunnen leveren.

Solide fundament voor intelligente oplossingen.

 

Goede software architectuur zorgt voor functionele en effectieve oplossingen. Onze ervaren architecten helpen je met keuzes maken en leggen een solide fundament onder jouw bedrijfsoplossingen. In specifieke gevallen gebruiken we onze Prefab Building Blocks als basis voor maatwerk oplossingen. Daarmee realiseren we aanzienlijke kostenbesparingen.

 

State-of-the-art technology

Als gecertificeerd Microsoft Gold Application Development partner gebruiken wij de nieuwste Microsoft technologie. De applicaties, apps en websites die wij ontwikkelen bieden je het beste van Microsoft’s state-of-the-art technology. Jouw organisatie is klaar voor de toekomst!

 

Efficiënter software maken

Met onze Prefab Building Blocks kunnen we een pasklaar fundament aanbieden voor verschillende oplossingen. Dat maakt dat we vaak sneller en tegen lagere kosten maatwerk software kunnen ontwikkelen. Rondom de bouwblokken creëren we oplossingen op maat, door processen efficiënter in te richten en door uniformiteit en structuur aan te brengen in de gegevens waar medewerkers dagelijks mee werken.

 

 

Wij maken softwareontwikkeling efficiënter

Met Prefab Building Blocks maken niet alleen jouw organisatieprocessen efficiënter, maar ook het proces van softwareontwikkeling. Doordat we het fundament van verschillende oplossingen pasklaar kunnen aanbieden, zijn we in staat veel sneller en tegen lagere kosten maatwerk software te ontwikkelen.

Ifective Prefab Building Blocks

 

De Prefab Building Blocks van Ifective hebben een aantal interessante voordelen;

 

  • Slim toepassen standaard modules
  • Tijd en geld besparen
  • Uniformiteit en structuur in informatie
  • Solide fundament voor maatwerk
  • State-of-the-art technology

 

Meer weten over onze Building Blocks?
Vraag dan hieronder een offerte aan. We helpen je graag op weg naar nieuwe software!

 

Neem contact met me op!

← Meer over Maatwerk Software

Close x

Prefab Building Blocks

  • Hoe we software bouwen met een voorsprong? Dit doen we op basis van onze kant-en-klare modules op basis van Microsoft Services.

    Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we vertellen je er graag meer over!