fbpx
 

Software Renovatie

Je oude software weer
helemaal up-to-date.

 

Neem contact met me op!

Even vertrouwd. Véél efficiënter!

 

Verouderde software is vaak niet geschikt voor nieuwe servers en niet te gebruiken in de cloud. Terwijl de nieuwe oplossingen die we voor je ontwikkelen dat wel zijn. In dat geval is software renovation in alle opzichten de meest efficiënte -en betaalbare- oplossing.

Je oude software met nieuwe functionaliteiten.
Vertrouwd én up-to-date.

 

Je bent gewend aan de software waar je dagelijks mee werkt. Reden te meer om die vertrouwde tools te blijven gebruiken.

Maar dan wél na een stevige opfrisbeurt, zodat je oude software perfect aansluit op nieuwe oplossingen en functionaliteiten.

Herkenbaar én betaalbaar!

Met het Software Renovatie programma van Ifective maak je je bestaande software klaar voor de toekomst. Je bespaart niet alleen op de ontwikkelkosten van nieuwe software, maar ook op tijdrovende inwerktrajecten van medewerkers. Met Software Renovatie houdt je je software herkenbaar én betaalbaar!

 

Van oud naar béter

Bij Software Renovatie kijken we standaard naar mogelijkheden voor verbetering. We analyseren de huidige software op effectiviteit in gebruik en toepassingen. Op basis van onze kennis en ervaring dragen we verbetermogelijkheden aan. In overleg bepalen we of extra functionaliteiten kunnen worden toegevoegd.

 

Meteen aan de slag!

Leren werken met compleet nieuwe software vergt tijd en moeite van medewerkers. Met Software Renovatie blijven de gebruikersinterface en schermindelingen volledig intact. Ook functionaliteiten, formulieren, koppelingen en gegevens veranderen niet. Je medewerkers kunnen er meteen mee aan de slag!

Ifective Software Renovatie

 

Software renovatie van Ifective heeft een aantal belangrijke voordelen;

 

  • Minimale inwerktijd
  • Extra functionaliteiten
  • Betaalbare conversie
  • Vertrouwde gebruiksvriendelijkheid
  • Klaar voor de toekomst

 

Geïnteresseerd in het renoveren van je huidige software? Vraag dan hieronder een vrijblijvend gesprek aan. We staan je graag te woord.

 

Neem contact met me op!

Close x

Software Renovatie

  • Je oude software weer helemaal up to date? Software Renovatie is dé efficiënte en betaalbare makeover voor bestaande software.

    Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we vertellen je er graag meer over!