fbpx
 

Software ontwikkelen zonder vertraging, binnen budget. Het kan!

Softwarehuis Ifective lanceert nieuwe website – én een nieuwe aanpak

 

Elke organisatie die weleens eigen software heeft laten ontwikkelen kent de frustratie: het duurt altijd langer dan gedacht, het wordt altijd duurder dan begroot. Als het aan de softwaremakers van Ifective ligt is dat verleden tijd. ‘Wij maken software zonder vertraging, binnen budget!’ Op de nieuwe website – www.ifective.nl – vertellen ze hoe ze dat doen.

Slim software maken

Ifective heeft een eigen aanpak ontwikkeld voor het maken van slimme softwareoplossingen, gebaseerd op een combinatie van prefab software modules en maatwerk software. Ontwikkeltrajecten bij Ifective starten met een gestandaardiseerd intake-proces (de Ifective Business Challenge) waarin alle relevante zaken met betrekking tot de gewenste oplossing worden vastgelegd. Op basis van de Ifective Business Challenge wordt een software bouwbestek gemaakt waarin precies wordt beschreven wat de klant nodig heeft. Het ontwikkelproces is vervolgens agile ingericht zodat er ruimte blijft om keuzes aan te scherpen en gebruik te maken van voortschrijdend inzicht. Zo komt op efficiënte wijze de gewenste maatwerkfunctionaliteit tot stand.

 

Software bouwen met een voorsprong

Centraal in de aanpak van Ifective staat de combinatie van maatwerk en Prefab Building Blocks: kleine stukjes software die in eigen huis zijn ontwikkeld op basis van Microsoft technologie en die gebruikt kunnen worden om sneller te ontwikkelen. Door in maatwerkapplicaties specifieke building blocks in te passen komen de softwaremakers van Ifective sneller tot intelligente oplossingen op maat. En dat bespaart tijd en geld. Voor opdrachtgevers betekent dat: mijn nieuwe software wordt geleverd zonder vertraging, binnen budget.

 

Microsoft Gold Application Development partner

Ifective is al meer dan 25 jaar een toonaangevend softwarehuis. Als gecertificeerd Microsoft Gold Application Development partner gebruikt Ifective de nieuwste, state-of-the-art technologie van Microsoft om applicaties en apps te ontwikkelen voor opdrachtgevers als ASN Groep, NOC*NSF en Liander.