fbpx
 

Praktische toepassingen

Geschikt voor elke klant
en elke wens.

We hebben slimme oplossingen ontwikkeld. Ook voor jou!
Onze toepassingen wérken. Wil je weten hoe wij ook jóu kunnen helpen?

 

Met de combinatie van maatwerk én kant-en-klare softwaremodules -die we in eigen huis hebben ontwikkeld – hebben we de bedrijfsvoering van gerenommeerde klanten een stuk efficiënter kunnen maken. Meer weten? Dan kun je hier lezen met welke oplossingen jouw medewerkers prettiger én effectiever werken.

 

Een krachtige kennisbank

Een must voor klantcontacten

 

Een krachtige kennisbank is een must voor iedereen die dagelijks contact heeft met klanten. De klantenservice, bijvoorbeeld. Hoe effectief zou het zijn om alle informatie die medewerkers verwerken in één overzichtelijk systeem te verzamelen en bundelen? Zodat iedereen in de organisatie snel de informatie vindt die hij of zij zoekt, vanaf elke werkplek?

 

Lees meer over de krachtige kennisbank →

 

Slim datamanagement

Een waardevolle tool

 

Dagelijks legt jouw organisatie gegevens vast. Dus je hebt intussen een schat aan informatie opgebouwd. Maar ligt die data op de plank, of laat je die liever voor je werken? Je kunt je informatie effectief gebruiken om je processen aan te sturen. En zo maak je van de data die je hebt verzameld een waardevolle managementtool. Kennis is power!

 

Lees meer over slim datamanagement →

 

Slimme koppelingen

Houd je data consitent

 

De kans is groot dat jouw organisatie verschillende softwarepakketten gebruikt. Zodat je dagelijks data uit het ene systeem over moet typen in het andere systeem. Handig? Echt niet. IT ís er juist om jouw dagelijks werk makkelijker en effectiever te maken. Bijvoorbeeld met slimme koppelingen tussen informatiesystemen. Dat werk een stuk prettiger, sneller en effectiever!

 

Lees meer over slimme koppelingen →