fbpx
 

Een krachtige kennisbank.

Een must voor klantcontacten!

 

Neem contact met me op!

Is kennismanagement van belang voor jouw organisatie?

 

Een krachtige kennisbank is een must voor iedereen die dagelijks contact heeft met klanten. De klantenservice, bijvoorbeeld. Hoe effectief zou het zijn om alle informatie die medewerkers verwerken in één overzichtelijk systeem te verzamelen en bundelen? Zodat iedereen in de organisatie snel de informatie vindt die hij of zij zoekt, vanaf elke werkplek?

Wat zou dat jouw organisatie opleveren?

 

Met één gebruikersvriendelijk systeem is informatie altijd beschikbaar. Calls kunnen sneller en beter worden afgehandeld. Alle medewerkers zouden elkaars klant of dossier probleemloos over kunnen nemen. Eenduidige en consistente communicatie, dus. En daar houden klanten van!

 

En in de dagelijkse praktijk?

Praktisch puntje: de inwerktijd van medewerkers wordt ook aanzienlijk minder. Nieuwe medewerkers kunnen al binnen één dag met dit systeem overweg. En na verlof of vakantie zijn ze binnen no-time weer helemaal bij.

 

Ook geschikt voor jou?

Heeft jouw organisatie behoefte aan slim kennismanagement? Dan kunnen wij je helpen. Met maatwerk, maar dan wel op basis van kant-en-klare softwaremodules die we in eigen huis ontwikkeld hebben. Dat is snel, efficiënt én het werkt! Zo krijg je geen –dure en tijdrovende- functionaliteiten die je toch niet gebruikt, maar alleen dát wat je ook echt nodig hebt. Ook kostentechnisch veel aantrekkelijker!

Hoe we dat voor je aanpakken?

Met wat wij noemen een Business Challenge. Op basis van een gedegen analyse van jouw business achterhalen we samen precies welke software jij nodig hebt. We kiezen wat we aan kant-en-klare softwaremodules kunnen inzetten. We maken slim gebruik van wat er al is, integreren de applicaties die je al gebruikt en vullen dat aan met maatwerk. We spreken een Service level agreement af. En dan kun jij direct aan de slag!

En waarom kies je voor ons?

 

  • Ifective is geen ‘lopende band’-softwarehuis
  • Wij denken in slimme oplossingen
  • Jij krijgt de software die je nodig hebt
  • Op tijd en binnen het budget
  • Maatwerk zonder ballast

 

Bovendien hebben we een flinke ervaring in het koppelen van verschillende systemen. Een ervaring die zich dagelijks bewijst bij grote klantcontactcentra die er gebruik van maken.

 

Meer weten?
Wil je de snelste weg weten naar een krachtige kennisbank? Of horen hoe grote klantcontactcentra je al voorgingen? Bel Adriaan de Koning op 06 20742033. Hij vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn!

 

Neem contact met me op!

Close x

Kennismanagement

  • Wil je de snelste weg weten naar slim kennismanagement? Of horen hoe grote klantcontactcentra je al voorgingen?

    Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we vertellen je er graag meer over!