fbpx
 

Slimme koppelingen

Houden je data consistent

 

Neem contact met me op!

De kracht van samenwerking tussen informatiesystemen

 

De kans is groot dat jouw organisatie verschillende softwarepakketten gebruikt. Zodat je dagelijks data uit het ene systeem over moet typen in het andere systeem. Handig? Echt niet. IT ís er juist om jouw dagelijks werk makkelijker en effectiever te maken. Bijvoorbeeld met slimme koppelingen tussen informatiesystemen. Dat werk een stuk prettiger, sneller en effectiever!

Wat kan dat concreet voor jou betekenen?

 

In veel applicaties moet je alle informatie handmatig invoeren. Je bespaart dus veel tijd als jouw systemen met elkaar kunnen communiceren om data uit te wisselen. Dat kan tegenwoordig zelfs helemaal automatisch. Wij kunnen zorgen voor de slimme koppeling van informatiesystemen. Precies op de manier die bij jouw organisatie en werkwijze past. Dan werk je niet alleen een stuk sneller, maar haal je ook nog eens veel meer rendement uit jouw data.

 

Hoe kan dat jou helpen?

Al jouw data met elkaar laten communiceren verkleint niet alleen de kans op foutieve invoer in het systeem. Het zorgt ook dat alle afdelingen kunnen beschikken over actuele informatie. Gegevens van meerdere systemen binnen jouw organisatie worden geautomatiseerd uitgewisseld. In real-time. Bovendien kunnen we applicaties koppelen aan die van klanten en leveranciers. Dat maakt je bedrijfsprocessen een stuk makkelijker, sneller en ook nog eens goedkoper. En het is een sprong vooruit in de samenwerking met externe partners!

 

Hoe ziet dat er voor jou uit?

Wat voorbeelden: gegevens uit jouw voorraad-, offerte- en ordersysteem kunnen met elkaar communiceren. Dat kan zelfs worden gekoppeld aan de systemen van klanten en leveranciers. Zo zien interne gebruikers, toeleveranciers en klanten je actuele voorraad. Dat ook geldt voor klantdata voor facturering, marketing en sales. Je kunt ook denken aan het uitwisselen van informatie met derde partijen of machines binnen een productielijn. Zo kunnen wij je resellers koppelen met bijvoorbeeld een database voor voertuigen of verzekeraars. De mogelijkheden zijn ongekend!

 

Hoe wij dat voor je aanpakken?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame API-koppelingen met méérwaarde. We beginnen dan ook niet klakkeloos met het koppelen en van alle beschikbare data. Samen met jou bepalen we de behoefte vanuit de verschillende perspectieven. We geven aan welke uitgebreide mogelijkheden er zijn en denken mee over welke oplossing voor jou het meest geschikt is. Zo weet je zeker dat je de keuze maakt waarmee je echt stappen maakt in jouw business.

En waarom kies je voor ons?

 

  • Ifective is geen ‘lopende band’-softwarehuis
  • Wij denken in slimme oplossingen
  • Jij krijgt de software die je nodig hebt
  • Op tijd en binnen het budget.
  • Maatwerk zonder ballast

Bovendien hebben we een flinke ervaring in het koppelen van verschillende systemen. En we zijn pas happy als jij het ook bent!

 

Wil jij ook je data consistent houden?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw informatiesystemen te koppelen? Bel Adriaan de Koning op 06 20742033. Hij kan je er álles over vertellen!

 

Neem contact met me op!

Close x

Koppelingen

  • Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw informatiesystemen te koppelen?

    Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we vertellen je er graag meer over!